E. ISPOVEST: Izlet na jezeru…

Ja i žena živimo u manjem mjestu udaljenom od grada nekih 15-ak km. Prilično dobro smo situirani, oboje radimo, imamo svoju kuću, djeca su nam poprilično odrasla tako da sada konačno možemo provoditi više vremena zajedno i više se posvetiti jedno drugom. Oboje smo navršili 40 i par godina. Prilično dobro izgledamo za naše godine, pogotovo moja ženica, visoka crnka , duge crne kose i sa linijom na kojoj joj žene zavide , a zbog koje se i muškarci često okrenu za njom.

Odnedavno se družimo sa jednim bračnim parom koji je nekih 5-6 godina mlađi od nas, znači u kasnim tridesetim. Mira i Ivo, takođe su mladolikog izgleda, prijatni, šarmantni i sa dobrim smislom za humor.
Mira je niža od moje žene, malo većih, ali čvrstih, grudi i zamamne guze koja jednostavno zove da se bar potapše rukom.

Dogovorili smo se jednog vikenda da odemo na obližnje jezero na piknik, nas četvoro, i da ostanemo malo duže a tek kasno uveče da se vratimo nazad.
Kako smo se dogovorili tako smo i uradili. Krenuli smo njihovim autom, karavanom koji je imao više prostora unutra, prijepodne i nakon sat vremena stigli na odredište. Kako je bila polovina ljeta dan je bio vreo i sunčan. Za divno čudo na jezeru nije bilo previše posjetitelja. Čitav dan smo proveli u hladovini velikog hrasta nedaleko od obale, povremeno se kupajući i osvježavajući u jezercetu. Uživali smo u zajedničkom druženju, a ja sam uživao i u pogledu na dvije zgodne žene u malim kupaćim kostimima koji su samo raspaljivali maštu.

Uveče kada je većina posjetilaca otišla mi smo naložili malu vatricu i prostrli deke oko nje, smjestili se na njih i pričali i šalili se uz bocu crnog vina. Kako je veče odmicalo popružali smo se pored već zagasle vatre i nastavili sa ćaskanjem.
Sa jedne strane vatrice legli su Mira i Ivo, a sa druge strane nas dvoje. Njih dvije bile su bliže vatri , a ja i Ivo smo ležali iza njih.
U jednom momentu u slabom odsjaju vatre primijetio sam kako je Mira stavila ruku iza sebe i drka Ivin kurac, dok su razgovarali sa nama. To me napalilo pa sam ležeći iza žene polako rukom počeo da razmičem njene gaćice i da je prstima diram njenu picu. Malo se uzvrpoljila, ali je pristala na igru.

Kako smo svi bivali sve više napaljeni tako je naša igra postajala sve očiglednija. Vidio sam da se Ivo još bliže primakao do Mirine guze i kako pokušava da joj ubaci svoj kurac otpozadi, a i ona se trudila da se što bolje namjesti kako bi mu olakšala. Slično sam uradio i ja. Primakao sam se tik uz ženu, izvadio kurac napolje i lagano ga prislonio uz otvor njene pice. Ona je samo još više izbacila guzu prema meni i osjetio sam da lagano ulazim u njenu već dobro navlaženu i toplu picu.
Počeli smo da se polako mičemo u ritmu jebanja i mi i oni. Priča je gotovo sasvim prestala i samo se čuo poneki prigušen uzdah.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*